Privatlivspolitik

Det er vigtigt for K-Rejser ApS, at de oplysninger vi får fra dig bliver opbevaret sikkert og beskyttet mod misbrug, ubehørig adgang, ændringer eller ødelæggelser. På disse sider fortæller vi, hvordan K-Rejser ApS indsamler, beskytter og benytter de personoplysninger, som du giver os her på webstedet, samt hvad du selv kan gøre for at beskytte dine oplysninger.

 

Når du køber en rejse hos K-Rejser ApS gemmer vi følgende oplysninger

  • Bookingnummer
  • Bestillingsdato
  • Dato for bestillingen

Seneste bestillingsoplysninger skal af lovgivningsmæssige hensyn opbevares i minimum 5 år fra afrejsedatoen.

 

Udenforstående firmaer

K-Rejser ApS indsamler ikke personlig information for udenforstående virksomheder. Annoncering kan forekomme på eksterne websteder, hvorfra K-Rejser ApS som regel modtager statistikker, som ikke er personlige. K-Rejser ApS modtager kun oplysninger om hvor mange der har set eller klikket på annoncen.

 

K-Rejser udspreder ikke information

K-Rejser ApS giver ikke oplysninger videre til udenforstående virksomheder. Vi giver ikke oplysninger om dig eller nogle af dine medrejsende til myndigheder eller andre virksomheder, med mindre at det i sagens natur er nødvendigt (eksempelvis rapporterer vi bl.a. navn, køn og (for børn) alder til flyselskaber, busselskaber, hoteller og forsikringsselskaber).

 

Hvis du vil slettes eller have ændret dine oplysninger hos K-Rejser

K-Rejser ApS følger persondataloven og fører register over bookede kunder i overensstemmelse med persondataloven. Oplysningerne overføres fra vort bestillingssystem til K-Rejser ApS´ kunderegister. Registret benyttes internt til at sende information til vore kunder. Adresseoplysningerne opdateres regelmæssigt. Hvis du ikke ønsker, at vi opbevarer oplysningerne i vort register, bedes du venligst meddele os dette skriftligt. Dette gøres nemmest pr. e-mail på kontakt@krejser.dk

 

Beskyttelse af lagret information

K-Rejser ApS gør meget for at beskytte den information, vi lagrer om vore kunder. Vi benytter firewalls for at beskytte vores interne datasystemer og dine personoplysninger. Vi har desuden manuel, såvel som automatiseret systemovervågning og aktivitetslogning for at registrere unormal aktivitet fra behørige og/eller ubehørige personer, som benytter vort system og/eller foretager ændringer i lagret information.

Back to top