K • REJSER TRYGHED

Vi stiller dig naturligvis bedst muligt. Derfor giver vi Pakkerejsegaranti og tryghed, så I kan få pengene tilbage, såfremt Udenrigsministeriet fraråder rejser til din bestilte destination.

Hvis din destination kræver dokumentation for en vaccination, refunderer vi også din rejse. Dette gælder hvis vi med myndighedernes vurdering, kan konkludere, at I ikke kan nå at blive vaccineret før afrejsen.

En motorsportsrejse bliver ofte booket i god tid, hvis I f.eks. vil sikre jer plads på jeres yndlings tribune. Med vores tryghed i bestillingen kan I trygt kan bestille jeres motorsportsrejse nu.

Vi har fokus på jeres sikkerhed og maksimal fleksibilitet.

NY DATO • 24H Le Mans er flyttet til weekenden 21. til 22. august!

ACO har ikke meldt noget ud omkring tilskuer forhold endnu. Dette forventer de at gøre i april måned. Vi ved derfor ikke endnu om årets Le Mans bliver med færre tilskuere, inddelt i zoner eller i værste fald helt uden tilskuere.

Vi har derfor valgt at udskyde starten af vores salg til Le Mans, da vi jo i sagens natur ikke ved endnu hvad vi kan tilbyde. Vi er SÅ klar til at trykke på knappen, men vi væbner os med tålmodighed lidt endnu.

Back to top